ΠΑΟΚ-ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Από acpaok.gr: Για την 10η εξ' αναβολής αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο PAOK Sports Arena, τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Με την κανονική περίοδο της Volleyleague ανδρών να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει την πρώτη φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να δώσει τα πάντα στην διαδικασία των πλέι-οφ, τα οποία τη φετινή περίοδο διεξάγονται ως μίνι-πρωτάθλημα.

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, μία ομάδα η οποία χαίρεται τις πρώτες ιστορικές στιγμές της στην Volleyleague με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα της Ημαθίας κατέγραψε τέσσερις σερί νίκες μετά τις συνεχόμενες ήττες στους αγώνες με τις ομάδες των πλέι-οφ, με το σερί αυτό να διακόπτεται μετά την εκτός έδρας από τον Μίλωνα με 3-0. Βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες την φετινή σεζόν δύο φορές, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί και στις δύο με 0-3 σετ.

Ο Nikola Matijasevic είχε την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του, με τον Γαλλοσέρβο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Αλέξανδρος Μπούτος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Φίλιππο Βέροιας για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι μία δυνατή ομάδα με καλό ρόστερ, η οποία μπορεί να κάνει ζημία σε πολλές ομάδες. Εμείς προερχόμαστε από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων αλλά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις με σκοπό να επιστρέψουμε στις νίκες, ξεκινώντας από το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας που θα μας ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Διαβάστε ακόμη...