ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΝΟ Χίου

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται την Τετάρτη 3 Μαρτίου και ώρα 14:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΝΟ Χίου. 
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΝΟ Χίου



Ο Δικέφαλος θέλει να συνοδέψει την επιστροφή στην δράση με νίκη, αρχίζοντας και πάλι τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα παρουσιάζοντας το ίδιο μαχητικό και ανταγωνιστικό πρόσωπο όπως στους τέσσερις πρώτους αγώνες που έδωσε πριν έρθει η διακοπή.

Απέναντι του, ο ΝΟ Χίου, μία ομάδα ανταγωνιστική, η οποία παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο περισσότερο στα εντός έδρας παιχνίδια, και αυτό πηγάζει από το γεγονός πως οι δύο νίκες που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα προέρχονται από παιχνίδια στο νησί του Βόρειου Αιγαίου.

Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Χίου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Prima Holidays, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο τελευταίος χρόνος, ημερολογιακά πλέον, είναι πολύ δύσκολος και περίεργος σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις ομάδες, προπονητικά, αγωνιστικά, διοικητικά και ψυχολογικά για όλους. Όλοι οι αθλητές έχουν υποβάλει τον εαυτό τους να κάνουν ξανά και ξανά προετοιμασία, μη γνωρίζοντας πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, πάρθηκε η απόφαση να μπούμε ξανά στις πισίνες και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους! Από εκεί και πέρα, αυτοί οι μήνες του τελευταίου lockdown πέρασαν πολύ δύσκολα, υπό την έννοια, ότι οι αθλητές είχαν να καλύψουν όλο το χαμένο έδαφος από την προηγούμενη διακοπή. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή το κομμάτι της προετοιμασίας, διότι εμείς, δυστυχώς, είμαστε ομάδα που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, όπως άλλα σωματεία στην Ελλάδα, συνθήκη που βοηθάει στο να διατηρείται καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ, όμως, ότι τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, πρόσεξαν πολύ τον εαυτό τους κατά τη διακοπή και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Η προετοιμασία μας, πιστεύω, ότι έχει πάει πάρα πολύ καλά και αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τη Χίο, ελπίζω ότι η εικόνα μας θα είναι αρκούντως ικανοποιητική».

 

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021
6η αγωνιστική, Α1 Υδατοσφαίριση Ανδρών
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΝΟ Χίου (AC PAOK TV)

 

Διαβάστε ακόμη...