Η αντίδραση του Γκαρσία μετά την ήττα

Από thessports.gr: Για την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και την εικόνα της ομάδας του μίλησε ο, προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέρησης του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Πηγή: thessports.gr
Η αντίδραση του Γκαρσία μετά την ήττα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για την εικόνα του παιχνιδιού:

«Η αλήθεια είναι ότι παρά τις ευκαιρίες μας, μας έλειψε να κάνουμε κινήσεις στον χώρο. Παρότι είχαμε την μπάλα και την κατοχή δεν κάναμε τις σωστές κινήσεις στον χώρο. Η ομάδα του Αστέρα είναι ομάδα που κυνηγά τις φάσεις με τις δεύτερες μπάλες. Είχαμε οργανωθεί για αυτό, αλλά δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε μακριά. Εμείς θα συνεχίσουμε το παιχνίδι μας και την προετοιμασία μας για αυτό το που θέλουμε να κάνουμε φέτος».

Για την είσοδο του Τζόλη και του Ζίβκοβιτς ως αλλαγή:

«Δεν σημαίνει κάτι αυτό για εμάς. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ρόστερ και οι παίκτες μας πρέπει να είναι έτοιμοι για τον κάθε αγώνα. Κάθε παίκτης όταν παίζει μετά από καιρό πρέπει να είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους αυτό το διάστημα. Αλλά όχι δεν σημαίνει κάτι για εμάς, πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι».

Για τον στόχο της δεύτερης θέσης:

«Εμείς θέλουμε να είμαστε καλά στο γήπεδο. Αυτό θα φέρει και νίκες. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε να κερδίζουμε χωρίς να παίζουμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου και να έχουμε την ομάδα που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, χωρίς να κοιτάμε το μέλλον. Μπορεί σήμερα να χάσουμε, αύριο να κερδίσουμε και μεθαύριο πάλι να χάσουμε. Πρέπει η ομάδα να είναι σταθερή, να αποδίδει καλά και να φτιάξουμε την ομάδα για να είναι πάντα καλή και ανταγωνιστική»

Διαβάστε ακόμη...