«Δύσκολο παιχνίδι και μεγάλη πρόκληση στη Λάρισα»

Από paokbc.gr: Το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι, με την 15η αγωνιστική και τον δύσκολο αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λάρισα και ο Beau Beech επιστρέφει με το προσωπικό του blog, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: paokbc.gr
«Δύσκολο παιχνίδι και μεγάλη πρόκληση στη Λάρισα»

Διαβάστε τι γράφει ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τον μακρύτερο Φεβρουάριο στην ιστορία τον τραυματισμό του Elijah Mitrou-Long και τον αγώνα στη Λάρισα..

«Αγώνας 15ος, στη Λάρισα 28/2/2021

Γεια σας αναγνώστες! Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Με τα παράθυρο της FIBA την περασμένη εβδομάδα, αυτός ο Φεβρουάριος με έκανε να αισθάνομαι πως ήταν ο μακρύτερος μήνας της σεζόν και όχι ο συντομότερος όπως λέει στο ημερολόγιο! Είχαμε λίγες μέρες ξεκούρασης μέχρι να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, με μερικά παιδιά να συμμετέχουν στην Ελληνική εθνική ομάδα και στη συνέχεια κάναμε μια καλή εβδομάδα εξάσκησης με όλα τα παιδιά μας πίσω, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης του Josh Carter!

Ωστόσο, αυτή η προσθήκη έγινε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Elijah Mitrou-Long στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Το θετικό είναι ότι ο Elijah είχε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σαββατοκύριακο και αναρρώνει στο σπίτι του εδώ στη Θεσσαλονίκη! Εύχομαι να είσαι σύντομα υγιής φίλε μου.

Όσο για το παιχνίδι αυτή την Κυριακή στη Λάρισα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε με τη Λάρισα στο πρωτάθλημα. Χάσαμε με έναν απροσδόκητο τρόπο στο γήπεδό μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα, παίζουμε εκτός έδρας και θα πρέπει να πω ότι είχαν μερικές μεγάλες νίκες εναντίον κορυφαίων ομάδων στο πρωτάθλημα και στο γήπεδό τους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μία μεγάλη πρόκληση για μας αυτό το παιχνίδι. Παίζουν γρήγορα και με αυτοπεποίθηση και έχουν σουτέρ και δημιουργούς σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Το κλειδί για εμάς θα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να τους κάνουμε να δουλέψουν πολύ στην επίθεση για να σκοράρουν. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είχαμε αρκετό καιρό για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, ώστε να αφομοιώσουμε την στρατηγική του προπονητή, κάτι που πιστεύω ότι μας βοηθήσει!

Ξέρετε τη συμφωνία μας! Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα!

Διαβάστε ακόμη...