«Καταλύτες» οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς!

Από paok24.com:Μετρημένες είναι πλέον οι ώρες που απομένουν για την σέντρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (19:30), στο οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης για να παραμείνει χωρίς... συγκάτοικο στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Πηγή: paok24.com
«Καταλύτες» οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς!

Με τον Δικέφαλο να έχει ταξιδέψει στην Τρίπολη χωρίς τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Σβαμπ και τον τιμωρημένο Κρέσπο, οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι περιορισμένες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και κατά πάσα πιθανότητα οι Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα και Ροντίγκο Σοάρες θα στελεχώσουν την τετράδα της άμυνας, έχοντας μπροστά τους τον Τσιγγάρα και τον Καντουρί.

Από εκεί και πέρα, εάν οι Τζόλης και Α. Ζίβκοβιτς που προέρχονται από τραυματισμό είναι έτοιμοι 100% για το σημερινό απαιτητικό παιχνίδι, τότε ο Πάμπλο Γκαρσία θα εμπιστευτεί την γνωστή όσο και επιτυχημένη συνταγή σε ότι αφορά την επίθεση, δηλαδή θα την στελεχώσει με τους Τζόλη, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ.

Σε περίπτωση δε που ο Ουρουγουανός κρίνει σκόπιμο να αφήσει στον πάγκο είτε τον Τζόλη είτε τον Ζίβκοβιτς, τότε φαβορί για την ενδεκάδα φαντάζει ο Καγκάβα και αουτσάιντερ ο Μουργκ.

Διαβάστε ακόμη...