«Να δέσει τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ, είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη»

Από paok24.com:Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Ράντικ εμφανίστηκε βέβαιος ότι μία θέση στην Εθνική Σερβίας περιμένει τον Ζίβκοβιτς.
Πηγή: paok24.com
«Να δέσει τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ, είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστο Τζόλη μίλησε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

«Με τον Ντράγκαν Στόικοβιτς, η Εθνική ομάδα της Σερβίας μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και προβλέπεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά και για αυτό τον λόγο αναμένεται να κληθεί και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Σαν ομάδα κάτι έλειπε αυτό το χρονικό διάστημα και μπορεί με τις αλλαγές να πάρει και θέση στο επόμενο Euro.

Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή να κρατήσουν τον Αντρίγια στη Θεσσαλονίκη καθώς είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ανεβάζει συνεχώς την αξία του. Θέλει να έχει ήσυχο το μυαλό του ο Αντρίγια και να βγάζει τα όσα ξέρει στο γήπεδο. Στη Μπενφίκα από την αρχή πήγαινε καλά αλλά μετά χάθηκε καθώς είναι σε καλή ηλικία και με μεγάλες δυνατότητες. Ο παίκτης έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης αλλά είναι λίγοι ποδοσφαιριστές με αυτά τα στοιχεία στην Ευρώπη, ενώ ο ίδιος μπορεί και ταιριάζει ιδανικά με την υπόλοιπη τριάδα (Τζόλη - Κρμέντσικ - Ουάρντα), παρά το ότι ήθελαν λίγο χρόνο για να δέσουν. Ο Ουάρντα αγαπάει τον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Τζόλη και τον Ζίβκοβιτς αποτελούν μία εξαιρετική τριάδα.

Ο Τζόλης παίζει καταπληκτική μπάλα και είναι παίκτης ουσίας από τον οποίο μπορεί να κερδίσει πολλά ο ΠΑΟΚ από αυτόν. Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για να φύγει, εγώ θα έλεγα να μείνει ένα ακόμα χρόνο για να δουλέψει με τον Γκαρσία ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...