Απίστευτη σύμπτωση!

Από paok24.com: Μπορεί τα σημερινά νέα να ήταν ευχάριστα για τον Χρήστο Τζόλη, από τη στιγμή που ο 19χρονος φορ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ωστόσο προέκυψε ένα άλλο θέμα.
Πηγή: paok24.com
Απίστευτη σύμπτωση!

Αυτό έχει να κάνει με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και ουσιαστικά η συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκαθαρίσει αύριο, λίγες ώρες πριν η αποστολή που θα επιλέξει ο Πάμπλο Γκαρσία "πετάξει" για την Καλαμάτα.

Σε περίπτωση πάντως που ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα χωρίς τους τρεις ποδοσφαιριστές του με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον με 2.610 λεπτά συμμετοχής και στην τρίτη βρίσκεται ο Στέφαν Σβαμπ με 2.429, με αμφότερους να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου λόγω κίτρινων καρτών.

Σε ότι αφορά τον Ζίβκοβιτς, αυτός βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 2.501 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, χωρίς να "κινδυνεύει" να χάσει θέσεις εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", μιας και ο τέταρτος της λίστας Τζόλης έχει καταγράψει έως τώρα 2.325 λεπτά συμμετοχής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...