«Επιστρέφουμε με όρεξη και διάθεση»

Από inpaok.com:Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από την ΕΟΚ (δείτε εδώ) ορίστηκε η εξ' αναβολής 3η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, στην οποία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου , με τις «ασπρόμαυρες» να επιστρέφουν και επίσημα στην αγωνιστική δράση.
Πηγή: inpaok.com
«Επιστρέφουμε με όρεξη και διάθεση»

Για την επερχόμενη αναμέτρηση αλλά και για την επιστροφή στις προπονήσεις μίλησε, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, Χρύσα Κιλαζίδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στις μέρες μας και το να μπορείς να κάνεις προπόνηση δεν είναι δεδομένο πλέον, όποτε και χαίρομαι πολύ που έχουμε αυτήν την δυνατότητα και η ομάδα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Καθημερινά προπονούμαστε κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπιστεί. Μετά την απόφαση έγκρισης για την έναρξη του πρωταθλήματος μας, και τον ορισμό του αγώνα κόντρα στον ΕΦΑΟ, είμαστε πολύ χαρούμενες που επιτέλους μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Υπάρχει πολύ όρεξη και διάθεση. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι με υγεία πάνω απ' όλα».

Διαβάστε ακόμη...