«Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, δεν νιώθω αδικημένος»

Από thessports.gr:Για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, την... απώλεια του δοντιού του και το δίλημμα ανάμεσα σε Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς μίλησε ο Νίκος Μελισσάς, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thessports.gr
«Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, δεν νιώθω αδικημένος»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ίσως είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ψυχική δύναμη σε μένα και σε όλον τον κόσμο.

Δεν νιώθω ότι με έχουν αδικήσει. Πάντα έβλεπα τι μπορώ να κάνω εγώ καλύτερα. Ήταν λίγο εγωιστικό το χθεσινό παιχνίδι. Ήθελα μια καλή εμφάνιση για τον εαυτό μου και την ομάδα καθώς πρέπει να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, είναι το κίνητρο. Σπρώχνω τον εαυτό μου όσο πιο πολύ μπορώ. Ήταν μικρή η απώλεια μπροστά στη σημασία της νίκης. Ελπίζω να είναι γούρι και να μην το βάλουμε. Μου αρέσω και έτσι. Δεν πιστεύω στα γούρια. Η μαμά μας τα έψαλλε λίγο».

Για Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς: «Λόγω προσωπικής σχέσης έχω μια μεγάλη εκτίμηση στον Πασχαλάκη. Καλώς ή κακώς είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Να μην ξεχνάμε τι έχει προσφέρει. Δεν μπορείς να μείνεις σε επιτυχίες και αποτυχίες. Το ποδόσφαιρο προχωρά. Δίνεται μια μάχη μεταξύ τους και γίνονται καλύτεροι».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει: «Είναι μελλοντικές σκέψεις αυτές. Δεν το σκέφτομαι. Ο στόχος μου είναι η κάθε μέρα. Το μυαλό μου είναι να σώσουμε την ομάδα και να πάρουμε ό,τι αξίζουμε. Μου αρέσει να ζω το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...