Covid τέστ για τo τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών

Από acpaok.gr: Μετά την πολύμηνη απραξία λόγω της αναβολής της Α' Κατηγορίας Γυναικών, στο πλαίσιο του περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19, το τμήμα ποδοσφαιρού γυναικών προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο γήπεδο.
Πηγή: acpaok.gr
Covid τέστ για τo τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου θα υποβληθούν σε Covid τεστ, τα οποία θα διενεργήθουν από το ειδικευμένο προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κλινικής «Νοσοκόμα στο σπίτι», το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαριόυ 2021.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα προγραμματιστεί και η πρώτη προπόνηση για τις «ασπρόμαυρες», οι οποίες ανυπομονούν να επιστρέψουν στο χορτάρι και να κατακτήσουν άλλον ένα εγχώριο τίτλο για τον ΠΑΟΚ.

Ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου, κ. Κώστας Βαρδαλής, δήλωσε στο acpaok.gr, για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις:

«Επιτέλους έφτασε η ώρα, να πατήσει η ομάδα χορτάρι, να ξεκινήσει προπονήσεις και να προετοιμαστεί για τους επίσημους αγώνες, προκειμένου να κάνει αυτό για το οποίο έχει χτιστεί. Να κατακτήσει νέους τίτλους.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κούρασε τις αθλήτριες αλλά και όλο το Σύλλογο, με την διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Δόξα το Θεό, με τις προσπάθειες του Σωματείου μας, της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων, πάρθηκε η σωστή απόφαση. Αφήνουμε πίσω το νεκρό διάστημα και κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες καλή επάνοδο, υγεία, δουλειά και τα καλύτερα θα έρθουν».

Διαβάστε ακόμη...