Η διαδρομή μέχρι την απόφαση για νέα επένδυση στη Νέα Μεσημβρία

Από paok24.com:Αν παρομοιάσουμε τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ με παγόβουνο, ο Χρήστος Τζόλης και όλα όσα λέγονται ακούγονται και γράφονται γύρω από το όνομά του, είναι μόνο η κορυφή. Ο Δικέφαλος του βορρά άρχισε σιγά - σιγά (ίσως και καθυστερημένα) να δρέπει τους καρπούς μιας προσπάθειας προσπάθειας που δεν είναι καθόλου εύκολη και απαιτεί μεθοδολογία, νοοτροπία και προγραμματισμό.
Πηγή: paok24.com
Η διαδρομή μέχρι την απόφαση για νέα επένδυση στη Νέα Μεσημβρία

Η απόφαση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στη Νέα Μεσημβρία δεν πάρθηκε μέσα σε μια μέρα. Είναι από αποτέλεσμα των εσωτερικών συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, σε συνάρτηση με τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για να παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του τον φάκελλο στον οποίο καταγράφηκαν όλα όσα υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν για την ακόμα καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που «φοιτούν» στις ακαδημίες.

Ταλέντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και το ζητούμενο για μια ακαδημία όπως ο ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει, μέσα από συζητήσεις, μελέτες και φυσικά πολλή δουλειά, να κάνει ο,τι μπορεί ώστε να δώσει τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα στα ταλέντα του προκειμένου να αναπτυχθούν.

Διαβάστε ακόμη...