«Πρέπει να τιμωρηθεί η Μαρούπα!»

Από inpaok.com: Η Ειρήνη Μαρούπα προσπάθησε, μετά τον διασυρμό της ΕΕΑ από τους τακτικούς δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα, με ανάρτηση της στα social media (δείτε εδώ), την ίδια ώρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης επιχειρεί να «ξεπλύνει» την Επιτροπή του, μέσω διάταξης.
Πηγή: inpaok.com
«Πρέπει να τιμωρηθεί η Μαρούπα!»

Για το ζήτημα αυτό τοποθετήθηκε ο γνωστός νομικός, Μάκης Στάμος, μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο αθλητικός εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να την τιμωρήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ανεπίτρεπτα όσα είπε η κ.Μαρούπα για την Επιτροπή Εφέσεων και θα πρέπει ο Εισαγγελέας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αντιδράσουν. Εχει το δικαίωμα να το κάνει ο ΠΑΟΚ γιατί τον θίγει άμεσα και να ζητήσει από τον αθλητικό εισαγγελέα να την τιμωρήσει. Ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να κινηθεί αυτεπάγγελτα ή να το κάνει αφού ενημερωθεί για το δημοσίευμα. Είναι απόφαση του ΠΑΟΚ να κινηθεί νομικά κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που προσπαθεί να την προστατεύσει με νόμο ο Αυγενάκης».

Διαβάστε ακόμη...