Για την πρώτη μεγάλη νίκη!

Από inpaok.com:Για την 12η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στις 20:00, στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
Για την πρώτη μεγάλη νίκη!

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στον δρόμο των νικών, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το βατό πρόγραμμα που του παρουσιάστηκε, συγκεντρώνοντας εννέα βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, γνωρίζοντας ωστόσο πως τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς έχοντας όμως οκτώ παιχνίδια, δύο λιγότερα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ, είχε να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, τόσο σωματική, όσο και οικονομική, καθώς μετέβη στη Σύρο τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Φοίνικα, προκειμένου να διασφαλίσει την διεξαγωγή τής προλαβαίνοντας καιρικές συνθήκες που δεν θα την επέτρεπαν, με το παιχνίδι εν τέλη να αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων στην κυκλαδίτικη ομάδα.

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη ήττα-σοκ από τον κακό δαίμονα φέτος, Μίλωνα, με 3-1, χάνοντας συνολικά σε δύο αναμετρήσεις τέσσερις βαθμούς από τη συγκεκριμένη ομάδα. Το «τριφύλλι» είναι στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, έχοντας ωστόσο δύο αγώνες περισσότερους από τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της κρατικής τηλεόρασης, και πιο συγκεκριμένα από την ΕΡΤ3 HD.

Διαβάστε ακόμη...