Αυτά χάνει ο Κρέσπο!

Από inpaok.com: Δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που τραυματίστηκε στην επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ και θα χάσει τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά χάνει ο Κρέσπο!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των«ασπρόμαυρων», ο Ισπανός στόπερ υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα θεραπειών του.

Σε δέκα ημέρες το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ αναμένεται να επαναξιολογήσει την κατάσταση του, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Κρέσπο θα παραμείνει στα «πιτς» για δύο με τρεις εβδομάδες.

Έτσι, αναμένεται να μείνει εκτός των επερχόμενων αναμετρήσεων με Λαμία ( εντός, 21/2), Αστέρα Τρίπολης (εκτός, 27/2), την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Λαμία (2 ή 3/3). Εφόσον μάλιστα ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες απουσίας και επιβεβαιωθεί το σενάριο των τριών, τότε θα χάσει και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (7/3) για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...