Η απουσία του αρχηγού

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 4 ακόμα στροφές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: paok24.com
Η απουσία του αρχηγού

Μέχρι και το παιχνίδι με τη Λαμία που ακολουθεί αν κάποιος παίκτης του Δικεφάλου δεχτεί κάρτα και φτάσει στο όριο τιμωρίας θα μπορεί να διαλέξει η ομάδα πότε θα τον στερηθεί.

Από εκεί και μετά η απουσία γίνεται αναγκαστικά στο επόμενο παιχνίδι.

Με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει τους αγώνες με Λαμία (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), παρουσιάζει ενδιαφέρον η διαχείριση των παικτών που έχουν συμπληρώσει κάρτες ή είναι στο όριο.

Για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια προσπάθησε και πήρε τελικά κίτρινη στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον έχει δικαίωμα να διαλέξει σε ποιο παιχνίδι από τα 4 τελευταία της κανονικής διάρκειας θα απουσιάσει.

Παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση του ΠΑΟΚ, ο Αντρέ αναμένεται να λείψει στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία.

Στο όριο βρίσκεται και ο Σβαμπ με 3 κάρτες και φαίνεται πως ο Αυστριακός αναμένεται να κιτρινιστεί στον αγώνα με τη Λαμία για να μπορέσει να... καθαρίσει, δίνοντας στον Γκαρσία τη δυνατότητα να διαλέξει σε ποιον από τους τελευταίους αγώνες δε θα τον υπολογίζει.

Είναι και οι κάρτες μέρος του παιχνιδιού που χρειάζεται σωστή διαχείριση. Ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε πάει τόσο καλά σε αυτό τον τομέα πριν τα περσινά πλέι οφ και στερήθηκε στο ξεκίνημα τους πολλούς κομβικούς παίκτες του υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Διαβάστε ακόμη...