Μήτρου-Λονγκ, τραυματισμός κι αποκατάσταση

Από paok24.com: Ο τραυματισμός του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στο γόνατο, στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, αποδείχθηκε σοβαρός και ο ίδιος, αναμένεται να πάρει την απόφαση για τον τρόπο της αποκατάστασής του.
Πηγή: paok24.com
Μήτρου-Λονγκ, τραυματισμός κι αποκατάσταση

Ο Καναδός με ελληνικές ρίζες γκαρντ, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση που του είχε γίνει, είχε υποστεί «κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό».

Χθες υποβλήθηκε σε νέα εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, αφού έχει καθαριστεί και η περιοχή περισσότερο, το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Μέσα στην όλη ατυχία του, ο Μήτρου-Λονγκ, φαίνεται να υπάρχει και κάτι θετικό, καθώς όλα δείχνουν ότι δε θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση αποκατάστασης ολικής ρήξης χιαστού.

Ο παίκτης συζήτησε την κατάσταση του τραυματισμού του με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη και είναι σε φάση που μαζί με την οικογένεια του, θα πάρει την απόφαση για τον τρόπο της αποκατάστασής του.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να πάει συντηρητικά ή αν το χειρουργείο είναι απαραίτητο, αλλά σε κάθε περίπτωση με τα τωρινά δεδομένα, η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει για τον Μήτρου-Λονγκ. Η απόφαση έχει να κάνει με την αποθεραπεία του και αναμένεται να την πάρει τις επόμενες ημέρες...

Διαβάστε ακόμη...