EHF Cup: Ήττα για την Malaga στο «ντέρμπι» τίτλου!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ Mateco, προετοιμάζεται σκληρά για τους διπλούς αγώνες κόντρα στην ισπανική, Rincon Fertilidad Malaga, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του EHF European Women's Cup.
Πηγή: acpaok.gr
EHF Cup: Ήττα για την Malaga στο «ντέρμπι» τίτλου!

Για την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Μάλαγα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 19-22 από την περσινή πρωταθλήτρια, Μπέρα Μπέρα, στο «ντέρμπι» τίτλου της φετινής χρονιάς.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Mateco ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας νωρίς διαφορά μέχρι και τεσσάρων τερμάτων, 9-5. Στη συνέχεια η Μάλαγα «πλήρωσε» την έλλειψη ρυθμού λόγω της διακοπής προπονήσεων μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσίασε, με την Μπέρα Μπέρα να πλησιάζει όλο ένα και περισσότερο στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Μάλαγα μπροστά στο 10-8.

Διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Μπέρα Μπέρα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Με ένα γρήγορο 0-4 οι περσινές πρωταθλήτριες πέρασαν μπροστά, 10-12. Με την αρχηγό Έσπε Λόπεθ να παίρνει κόκκινη κάρτα στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, τα πράγματα για την Μάλαγα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Η Μπέρα Μπέρα πάτησε «γκάζι» ανεβάζοντας περισσότερο την διαφορά, 14-18. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Mateco δεν μπόρεσε να προσπεράσει, με το 19-22 να είναι το τελικό σκορ, και την Μάλαγα να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη ήττα μετά από έξι μήνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Χεσούς Γκαλάρδο, οι δύο αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ Mateco στις 19 και 21 Φεβρουαρίου για την προημιτελική φάση του EHF European Women's Cup.

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 3-0, 6-4, 8-5, 9-5, 10-8 (ημχ), 11-13, 13-16, 14-18, 15-20, 16-21, 19-22

RINCÓN FERTILIDAD MÁLAGA: Castellanos (p), Doiro (3), Sole López (1), Espe López (3), Bravo (2), García (2), Arderius (6) -siete inicial-; Fernández (p), Medeiros (1), Pérez (), Campigli (1), Gutiérrez (), Sánchez () y Rojas ().

Διαβάστε ακόμη...