To προφίλ του Απόλλωνα Σμύρνης

Από paokfc.gr: Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21, το paokfc.gr και η στήλη Rival Analysis σας παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο.
Πηγή: paokfc.gr
To προφίλ του Απόλλωνα Σμύρνης

Μπήκε στη ζωή μας από το... παράθυρο. Το καλοκαίρι έκαμψε την αντίσταση της Ξάνθης στα μπαράζ και κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από την αρχή ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό και πολλοί βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Γεγονός λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα δεν έκανε σχεδόν καθόλου προετοιμασία και ουσιαστικά χτίστηκε σε περίπου 15 μέρες. Στο γήπεδο όμως ο Απόλλων Σμύρνης φρόντισε να τους διαψεύσει όλους.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη ο Γιώργος Παράσχος διαδέχθηκε τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της ομάδας και άρχισε να χτίζει το γκρουπ πάνω στην δική του αγωνιστική φιλοσοφία. Σκληρή άμυνα, με ένταση και δύναμη, περιορισμός χώρων στους αντιπάλους και αντεπιθέσεις με παίκτες που στηρίζονται στην ταχύτητα και διαθέτουν ποιότητα.

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Μπορεί να βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και να έχει συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς σε 19 αγώνες, αλλά η εικόνα της είναι ενθαρρυντική και δείχνει ότι στο φινάλε θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα και να πετύχει τον στόχο της.

Τα 19 γκολ ενεργητικό, ένα σε κάθε παιχνίδι δηλαδή και τα 26 παθητικό, είναι νούμερα που αποδεικνύουν πως κάτι γίνεται σωστά στην αθηναϊκή ομάδα. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον προπονητή της.Με 900 αγώνες στο ενεργητικό του ως παίκτης και ως προπονητής συνολικά, ο Γιώργος Παράσχος είναι ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους της Super League Interwetten και έχει καταφέρει να μεταδώσει στην ομάδα του τα θέλω του.

Το ρόστερ διαθέτει λύσεις σε όλες τις γραμμές. Οι Τσιλούλης και Φατιόν είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ, ενώ ακολουθεί ο Ιωαννίδης με τρία. Στον τομέα της δημιουργίας έχουμε πολυφωνία με 10 παίκτες να έχουν από μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...