Το “καμπανάκι” του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης!

Από sfina.gr: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα πλησιάζει και ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να έχει στην... τσίτα τους παίκτες του για την αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: sfina.gr
Το “καμπανάκι” του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Ουρουγουανός προπονητής μαζί με το επιτελείο του, παρακολούθησαν τα τελευταία παιχνίδια της «ελαφράς ταξιαρχίας» και επεσήμανε τους παίκτες του τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση. Ο Γκαρσία ήταν ξεκάθαρος προς την ομάδα στο ότι δεν χωράει η παραμικρή χαλάρωση και υποτίμηση του αντιπάλου, έχοντας στο μυαλό του προφανώς και την κακή εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Ο 43χρονος κόουτς ζήτησε να μπει από το πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο πιεστικά, να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του και να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιήσει πολύ τα πράγματα για να έρθει ένα ακόμα τρίποντο. Ο Απόλλωνας είναι μια επικίνδυνη ομάδα και έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα, στοιχείο που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Και η προσεχής εβδομάδα έχει τρία παιχνίδια με Απόλλων Σμύρνης και Λαμία στην Τούμπα και ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας, με τον Γκαρσία να χρειάζεται πάλι μια σωστή διαχείριση των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών για να μην υπάρχουν απώλειες βαθμών.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...