Την Παρασκευή η κλήρωση των “8” – Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια

Από thessports.gr: Τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος αρχίζουν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα να είναι η πρώτη που εξασφάλισε και επίσημα το εισιτήριο της στην φάση των "8" της διοργάνωσης μετά την μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 3-2.
Πηγή: thessports.gr
Την Παρασκευή η κλήρωση των “8” – Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μετά από τις νίκες τους με 5-0 επί Λάρισας και Παναιτωλικού έχουν ουσιαστικά περάσει, ενώ Παναθηναϊκός και Λαμία βρίσκονται ήδη στην κλήρωση αφού ήταν από τους τυχερούς που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα από την φάση των "16".

Άρης, ΑΕΚ και Βόλος έχουν προβάδισμα μετά από τις νίκες τους με 2-0 επί Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ.

Τι ισχύει όμως με την κλήρωση των προημιτελικών και την διεξαγωγή των αγώνων;

Σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "8" θα διεξαχθούν το επόμενο τριήμερο (9-10-11 Φεβρουαρίου) και οι ρεβάνς σχεδόν έναν μήνα αργότερα (2-3-4 Μαρτίου).

"Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων από την 6η φάση και εντεύθεν δύναται να
τροποποιηθούν είτε λόγω διευκόλυνσης των ομάδων που συμμετέχουν στις
Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε λόγω εκδήλωσης τυχόν κρουσμάτων Covid 19", αναφέρει χαρακτηριστικά στην προκήρυξη του Κυπέλλου.

Σε ότι αφορά την κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή το μεσημέρι, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ώρα έναρξης της και θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube.

Διαβάστε ακόμη...