“Είναι εντυπωσιακός στις προπονήσεις”

Από sfina.gr : Για τα δυο πρώτα 90λεπτα του Δημήτρη Γιαννούλη με την φανέλα της Νόριτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μίλγουολ (τελικό αποτέλεσμα 0-0) ο Ντάνιελ Φάρκε.
Πηγή: sfina.gr
“Είναι εντυπωσιακός στις προπονήσεις”

Ο Γερμανός προπονητής των “καναρινιών” αναφέρθηκε στην δουλειά που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις ο 23χρονος πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Γερμανός προπονητής της Νόριτς είπε για τον Γιαννούλη :

“Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτόν, επειδή στην άμυνα ήταν πολύ συμπαγής και επέστρεψε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό είναι πάντα κάτι πολύ σημαντικό για έναν αμυντικό παίκτη. Έπαιξε τον ρόλο του στο να μην δεχτούμε γκολ.

Προσαρμόστηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι μας. Υπήρχαν κάποιες στιγμές όπου ήταν λίγο νευρικός για να πάρει την μπάλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, προσέφερε μια καλά ανεβάσματα από την άμυνα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μπορεί να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα και να να μας δείξει για ποιο λόγο θέλαμε να τον αποκτήσουμε.

Προσπαθήσαμε να μην τον υπερφορτώσουμε με πάρα πολλές πληροφορίες. Ήταν καλό που είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης (πριν από την Μίντλεσμπρο) όπου μπορούσε να προσαρμοστεί στην ομάδα. Ήταν αρκετά εντυπωσιακός κατά τη διάρκεια των προπονήσεων για να είμαι ειλικρινής.

Για να το χωρίσουμε, δεν ήταν σαν να του έδωσα οκτώ ώρες πληροφοριών, ήταν σαν λίγο-λίγο και κομμάτι-κομμάτι να μιλήσουμε μαζί του. Μια μέρα μίλησαμε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο σετ παιχνίδι, την επόμενη μέρα στο build-up και στη συνέχεια όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος.

Το καλό με τον Δημήτρη είναι ότι είναι σωματικά έτοιμος, είναι έξυπνος και κατανοεί κάθε λέξη. Είναι ικανός να μιλήσει και να ρωτήσει. Είχαμε πολλές συναντήσεις με τους βοηθούς προπονητές μου όπου του δείξαμε κλιπ και φωτογραφίες. Μας ταιριάζει με τις δεξιότητές του, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε να έρθουν πολλά ακόμη”.

Διαβάστε ακόμη...