Η φωτογραφία που άναψε φωτιές και η απάντηση του Αουγκούστο

Από paok24.com: Μία φωτογραφία που έγινε viral στα social media με τον Αουγκούστο να ασχολείται με το κινητό του στην εξέδρα την ώρα του αγώνα, ήταν αρκετή για να σηκώσει σκόνη στα σχόλια, αλλά και να απαντήσει ο Βραζιλιάνος μέσος.
Πηγή: paok24.com
Η φωτογραφία που άναψε φωτιές και η απάντηση του Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε αδιάφορος μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχε την ένταση και απόδοση που έπρεπε για τη θέση του, ενώ τα μαρκαρίσματά του έδωσαν το δικαίωμα στο διαιτητή να του βγάλει κίτρινη κάρτα, αλλά θα μπορούσε να τον οδηγήσει και στα αποδυτήρια, εάν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό.

Έτσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Πάμπλο Γκαρσία και κάποια κάμερα κινητού τηλεφώνου, τον έπιασε να ασχολείται με το κινητό του ενώ ήταν στην κερκίδα, μετά την αλλαγή του στο ημίχρονο. Μετά τη δημοσιοποίησή της φωτογραφίας, πολλοί οπαδοί κατηγόρησαν για αδιαφορία τον παίκτη από την Βραζιλία, ενώ ο ίδιος απάντησε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

"Σχετικά με μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο των σόσιαλ μίντια. Δεν είναι ορθή. Πάντα δίνω το 100% με τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίζομαι. Πήρα το κινητό για να απαντήσω στην οικογένεια μου στην Βραζιλία, για τη θεία μου που είναι θετική στον κορωνοϊό. Παιζόντουσαν τα τελευταία δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και το σκορ ήταν 5-0. Μην υπαινίσσεστε πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια."

Διαβάστε ακόμη...