Διπλό με γκολάρα του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς! (1999)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 30/1/1999 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της περιόδου 1998-1999...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Διπλό με γκολάρα του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς! (1999)

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του έφτασε στη νίκη με 0-1, χάρη σε μια πραγματική γκολάρα που σημείωσε στο 26ο λεπτό ο Κρισμάρεβιτς, όταν με ασύλληπτο σουτ από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" των γηπεδούχων, αφήνοντας άγαλμα τον Στρακόσια.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη θερμή συμπαράσταση 1.000 και πλέον οπαδών του, είχε και άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι για να πετύχει περισσότερα γκολ, με κορυφαία τη φάση του 58ου λεπτού όταν ο Γαζής ανέτρεψε τον Κρισμάρεβιτς, ο Χελής έδωσε το πέναλτι αλλά ο Ολιβάρες που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 65' ο Βρύζας, στο 83' ο Μπάντοβιτς και στο 85' και 87' ο Κωνσταντινίδης βγήκαν τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν! Κατσιαμπής (σε ρόλο λίμπερο), Τάκολα, Νάγκμπε, Ολιβάρες οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στο ματς.

Η καλύτερη στιγμή του Πανιωνίου στο ματς, ήρθε στο 77', όταν ο Κατσιαμπής με εκπληκτικό τάκλιν έσωσε την εστία μας μετά από πλασέ του Καρασαββίδη, προλαβαίνοντας την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή!

Δείτε και θυμηθείτε στιγμές από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί ...

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Στρακόσια, Γαζής, Ιωαννίδης, Ρόμπινς (61' Ιωάννου), Μπουγάς, Μπάκερουντ (69' Καρασαββίδης), Ρόμπερτ, Καμίτσης, Ζαχόπουλος, Τισντέιλ, Γκουμπς (46' Χέιλοκ)

ΠΑΟΚ: Αργυρίου, Κατσιαμπής, Τάκολα, Ολιβάρες, Καπετανόπουλος (52' Ζαφειρίου), Μπάντοβιτς, Νάγκμπε, Βελής, Φρατζέσκος (70' Κωνσταντινίδης), Κρισμάρεβιτς (90' Μαχαιρίδης), Βρύζας

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικά μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής (1-0 στον Εθνικό Αστέρα!) και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Έπαιξαν πολύ πειθαρχημένα και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να απελευθερωθούμε και να παίξουμε χωρίς άγχος.

Ο Κρισμάρεβιτς χρειάζεται πολλή δουλειά, γιατί βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100%. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει, για αυτό άλλωστε τον πήραμε. Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε πολλά από αυτόν"

Σε ερώτηση αν έδωσε εντολή στον Ολιβάρες να εκτελέσει το πέναλτι απάντησε: "Πέναλτι χάνονται, ξέρω τη διαδικασία και την ψυχολογία του παίκτη που το εκτελεί γιατί κάποτε χτυπούσα κι εγώ πέναλτι. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με το θέμα. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, μην το ψάχνετε..."

Όσο για το θέμα Βαλέντσια που απασχολούσε εκείνες τις μέρες τον ΠΑΟΚ..."Δεν έχω ασχοληθεί. Όταν υπάρχει ματς δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο εκτός από αυτό. Επειδή λοιπόν οι εξελίξεις αναμενόταν από χτες το βράδυ και μετά, δεν έχω ενημερωθεί για το αν υπάρχει κάτι νεότερο"

Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς: "Δεν βρίσκομαι ακόμη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντως για πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Σϊγουρα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα"

* Τη σεζόν 1998-1999, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 62 βαθμούς, έχοντας 19 νίκες - 5 ισοπαλίες - 10 ήττες και τέρματα 52-31.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ουκρανό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (2 ματς - 2 ήττες απομακρύνθηκε κακήν κακώς!), ακολούθησε ο Άγγελος Αναστασιάδης για 16 αγώνες (11 νίκες - 3 ισοπαλίες - 2 ήττες) και τελείωσε με τον Άρι Χάαν, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο μας ως το τέλος της σεζόν, για 16 παιχνίδια (8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Σαν σήμερα 30/1/1999, πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, ο ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και συμπολίτη, με τους παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη να διαλύουν το καφενείο του Σβι Σερφ με το επικό 83-50!!!

Διαβάστε ακόμη...