Δύο μήνες, έξι ομάδες που «έβαλαν στη λίστα τους» τον Ρέι

Από sdna.gr: Από τα μέσα Νοεμβρίου, το ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ισχυρίζεται ότι συνολικά έξι σύλλογοι εξέτασαν ή συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι.
Πηγή: sdna.gr
Δύο μήνες, έξι ομάδες που «έβαλαν στη λίστα τους» τον Ρέι

Μετά τις 18 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, τη σεζόν 2017/18, ο Ροντρίγκο Ρέι δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των προπονητών του για τη συνέχεια, αγωνιζόμενος σε τρεις αγώνες Κυπέλλου τη σεζόν 2018/19 και αποχωρώντας από την Ελλάδα την περυσινή σεζόν για δύο διαδοχικούς δανεισμούς σε Πατσούκα και Γοδόι Κρουζ.

Ο 30χρονος Αργεντίνος τερματοφύλακας βρίσκεται και φέτος τρίτος στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία, πίσω από Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη. Την ώρα που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δουλεύει σκληρά για να κερδίσει λεπτά συμμετοχής, το ρεπορτάζ που προέρχεται κυρίως από την πατρίδα του αναφέρει συνολικά έξι ομάδες που έχουν το όνομα του στις λίστες μεταγραφικών στόχων.

Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα Νοεμβρίου έως τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, η Πατσούκα από το Μεξικό και οι Νιούελς Ολντ Μπόις, Ροσάριο Σεντράλ, Γοδόι Κρουζ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Αλδοσίβι από την Αργεντινή, έχει αναφερθεί ότι εξετάζου την περίπτωση του Ρέι και τις πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Προς το παρόν, πάντως, καμία εξ αυτών δε φαίνεται να έχει κάνει κάποια πραγματική προσέγγιση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...