Ένας χρόνος από το σκάνδαλο!

Από inpaok.com: Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα (27/1) από την ημέρα ντροπής για την εγχώρια αθλητική, και όχι μόνο, δικαιοσύνη, από τότε που η Αυγενάκεια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδιδε την εισήγηση- σκάνδαλο με την οποία ζητούσε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας που «έστησε» ο Ολυμπιακός.
Πηγή: inpaok.com
Ένας χρόνος από το σκάνδαλο!

Μια επιτροπή αποτελούμενη από τον κουμπάρο του Αυγενάκη, Τζουλάκη, τον Αρκούδη (για τον οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες και σοβαρότατες καταγγελίες), τον Φαραντούρη από τον Πειραιά που δεν ξαναπάτησε σε συνεδρίαση της μετά την απόφαση και φυσικά την... εκτιμήτρια ακινήτων Μαρούπα.

Αυτή κωμική σύνθεση, η οποία παραμένει ακόμα η ίδια μετά από έναν και πλέον χρόνο αποφάσισε όχι μόνο να εισηγηθεί σκανδαλωδώς τις φαντασιώσεις του Ολυμπιακού που δεν άντεχε να βλέπει την πλάτη του ΠΑΟΚ, αλλά να εκδώσει την απόφαση της μόλις πέντε λεπτά πριν από παιχνίδι του Δικεφάλου στην Τούμπα, με αντίπαλο τον Βόλο, σαν σήμερα το 2020!

Μια απόφαση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα, αν οι φίλοι του Δικεφάλου δεν διατηρούσαν την ψυχραιμία τους, μιας και η Τούμπα ήταν ήδη γεμάτη.

Η είδηση προφανώς και μεταφέρθηκε γρήγορα από στόμα σε στόμα και στις κερκίδες επικράτησε αναβρασμός, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να καταφέρονται κατά τις κυβέρνησης με σχετικά συνθήματα τους, ενώ στο ημίχρονο αναρτήθηκε και πανό μπροστά στις θύρες 5-6, κατά της κυβέρνησης αλλά και του ανθρώπου που κινεί τα νήματα της συγκεκριμένης επιτροπής, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ένα χρόνο αργότερα και η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει. Ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS για να καταδείξει το μέγεθος του σκανδάλου και το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης δικαίωσε τη θέση του Δικεφάλου ότι δεν τον δίκασε ποτέ και κανείς στην ουσία, εξαφάνισε κάθε ποινή και έστειλε την υπόθεση πίσω στην Εφέσεων για να δικαστεί επιτέλους, διασύροντας ανεπανόρθωτα την εγχώρια αθλητική δικαιοσύνη.

Η επανεκδίκαση από τη νέα Επιτροπή Εφέσεων έγινε τον Δεκέμβριο και πλέον απομένει μόνο η έκδοση της απόφασης, στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από την δικαίωση του.

Συμπτωματικά, στην επέτειο ενός χρόνου από την ημέρα- ντροπή για την δικαιοσύνη με την απαράδεκτη εισήγηση της κατευθυνόμενης ΕΕΑ, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε ακόμη...