«Κλείδωσε» η συμφωνία ΠΑΟΚ - Μπράντονιτς!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βλαντιμίρ Μπράντονιτς έχει «κλειδώσει» και αναμένεται αρχές της εβδομάδας να ανακοινωθεί και επίσημα...
Πηγή: sdna.gr
«Κλείδωσε» η συμφωνία ΠΑΟΚ - Μπράντονιτς!

Μπορεί η διαφαινόμενη μεταγραφή Καγκάβα να έχει επισκιάσει τα... πάντα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν «κλειδώσει» και την υπόθεση Βλαντιμίρ Μπράντονιτς!

Ο 21χρονος Βόσνιος που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός αποχαιρέτησε τη Ράντνικ και ετοιμάζει βαλίτσες, με τα δημοσιεύματα από τη Βοσνία να ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη και -σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA- απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό που αποτελεί ένα project που μόνο αδιάφορο δεν περνάει στους ανθρώπους του Δικεφάλου!

«Έτσι είναι η ζωή, είμαι τόσο χαρούμενος και τσιμπάω τον εαυτό μου να δω αν ονειρεύομαι. Από την άλλη λυπάμαι που αφήνω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και την πόλη. Αγάπησα την Μπιέλινα. Θα υποστηρίζω την Ράντνικ και θέλω να παλέψουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία», ανέφερε ο Μπράντονιτς στις δηλώσεις του στη Βοσνία.

Διαβάστε ακόμη...