Τζόλης λαμπρός τον οδηγεί!

Από paok24.com:Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο.
Πηγή: paok24.com
Τζόλης λαμπρός τον οδηγεί!

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" εύκολα την ΑΕΛ και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τον Τζόλη να βρίσκεται και πάλι σε μεγάλη μέρα και να βάζει την υπογραφή του στο χθεσινό παιχνίδι.

Πέτυχε χατ-τρικ, έφτασε συνολικά τα 12 γκολ στη σεζόν και στο τέλος του αγώνα, πήρε και την μπάλα στο σπίτι του, ως ενθύμιο από ένα ακόμη δικό του, μεγάλο βράδυ.

"Θα την βάλω σε κορνίζα γιατί είναι η πρώτη που παίρνω και ελπίζω να πάρω πολλές ακόμη", έλεγε χθες με ένα μεγάλο χαμόγελο, καθώς γνωρίζει κι ο ίδιος πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Το 2020, ήταν η χρονιά που "συστήθηκε" στον κόσμο, ήταν η χρονιά που το όνομά του έκανε το γύρο της Ευρώπης κι είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, πήρε το βάπτισμα του πυρός. Ο Αμπέλ Φερέιρα του έδωσε την ευκαιρία, αυτός την άρπαξε και... κατασκήνωσε στο βασικό σχήμα.

Πέρυσι, η σεζόν έκλεισε με συνολικά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα άλλη μία στο Κύπελλο κι ένα γκολ, ενώ φέτος το ξεκίνημά του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Έχει να επιδείξει ήδη 27 συμμετοχές (17 στο πρωτάθλημα-9 στην Ευρώπη-1 στο Κύπελλο) μετρώντας παράλληλα 12 γκολ και 7 ασίστ κι αποτελεί μία από τις σταθερές και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Τζόλης συνεχίζει την σκληρή δουλειά, βάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πολλά από ένα ακόμη "χρυσό" παιδί των ακαδημιών του...

Διαβάστε ακόμη...