«Αυτά είναι τα χρέη, οξυγόνο από Σαββίδη»

Aπό thessports.gr: Τον δικό του απολογισμό για τα χρέη που παρέλαβε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και το πόσο αυτά μειώθηκαν μέχρι σήμερα μίλησε στην αρχική του τοποθέτηση ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων», Θανάσης Χατζόπουλος στην συνέντευξη τύπου.
Πηγή: thessports.gr
«Αυτά είναι τα χρέη, οξυγόνο από Σαββίδη»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που αναλάβαμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2020. Πρώτος στόχος ήταν να καταγράψουμε και να δούμε που βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από άποψη χρεών, ενώ δεύτερος να δημιουργήσουμε άμεσα μία ανταγωνιστική ομάδα, έχοντας στόχο την συμμετοχή της στα play off, και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο της αναλογεί. Σε αυτούς τους μήνες έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την ΚΑΕ οικονομικά όρθια, ενώ στόχος ήταν να φέρουμε τους συνοπαδούς μας κοντά στην ομάδα, και να γίνει μέτοχος/ιδιοκτήτης αυτής της προσπάθειας, δηλαδή της εξυγίανσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε αφού ξεχρεώσει, να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να δούμε έναν ΠΑΟΚ να μπορεί να πρωταγωνιστεί. Με αυτό ζήσαμε και με αυτό μεγαλώσαμε. Το καλοκαίρι βρήκαμε ένα χρέος άνω του ενός εκατομμυρίου, το οποίο χωριζόταν σε δύο κομμάτια, ένα από τις οφειλές σε παίκτες, που προσέφυγαν στη FIBA, πόσο περίπου στα 165 χιλιάδες ευρώ, ενώ σήμερα είναι περίπου στις 65 χιλιάδες. Επίσης, έγιναν διακανονισμοί σε χρέος περίπου 950.000 ευρώ, ενώ σήμερα είναι στις 575.000. Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια, η οποία χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση, και γι'αυτό κάναμε την ΑΜΚ, δημιουργώντας λογαριασμούς σε 4 τράπεζες, διευκολύνοντας όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνουμε.

Όπως γνωρίζετε επίσης, η οικογένεια Σαββίδη θα διπλασιάσει τα χρήματα που θα μαζευτούν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι τεράστιο οξυγόνο, και θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης, έξοδα τύπου ταξιδιών, ΙΚΑ, εφορία κλπ, είναι πληρωμένα. Η ομάδα είναι ξοφλημένη μέχρι το Νοέμβριο, ενώ κάποιοι πήραν και τον Δεκέμβριο, ενώ θα γίνει προσπάθεια τις επόμενες ημέρες να ξοφληθούν ακόμη περισσότεροι».

Διαβάστε ακόμη...