«Τόσα δίνει η Μπολόνια, τι ζητά ο ΠΑΟΚ για Σφιντέρσκι»

Από paok24.com: Στο προσκύνιο παραμένει το θέμα του Κάρολ Σφιντέρσκι και του ενδιαφέροντος που δείχνει η Μπολόνια για την απόκτηση του.
Πηγή: paok24.com
«Τόσα δίνει η Μπολόνια, τι ζητά ο ΠΑΟΚ για Σφιντέρσκι»

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι οι τεχνικοί διευθυντές των δύο ομάδων, του ΠΑΟΚ και της Μπολόνια, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Αυτό που διευκρινίζεται είναι πως η Μπολόνια θέλει να δανειστεί τον παίκτη και να μπει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, κάτι που αποτελεί κόκκινη γραμμή για τον ΠΑΟΚ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αξίζει να τονιστεί ότι η παραπάνω πρόθεση είναι αυτή που ανταποκρίνεται στην αλήθεια, συγκριτικά με όσα γράφονταν χτες στην Ιταλία, κάτι που σας διευκρίνισε από χτες το PAOK24.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πουλήσει τον Σφιντέρσκι, προτιμώντας αυτή τη φόρμουλα σε περίπτωση που είναι να χάσει τον παίκτη του, ζητώντας 6 εκατομμύρια, τη στιγμή που η Μπολόνια ξεκίνησε τις συζητήσεις από τα 2 εκατομμύρια συν κάποια μπόνους.

Γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολίνου για τον Σφιντέρσκι, αλλά για τους Ιταλούς η Μπολόνια έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης και φέρεται να έχει το προβάδισμα.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Σφιντέρσκι έμεινε εκτός αποστολής απο τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου του Δικεφάλου με την ΑΕΛ.

Διαβάστε ακόμη...