Συνεχίζει την έρευνα για Άρσεναλ-Άκπομ η FIFA

Από inpaok.com: Η ρήτρα που είχαν βάλει οι Άγγλοι στον ΠΑΟΚ τους δημιουργεί προβλήματα
Πηγή: inpaok.com
Συνεχίζει την έρευνα για Άρσεναλ-Άκπομ η FIFA

To καλοκαίρι η FIFA τιμώρησε με πρόστιμο 40.000 ελβετικών φράγκων την Άρσεναλ εξαιτίας της ρήτρας που έβαλε όταν πούλησε τον Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ η FIFA θεώρησε πως οι Λονδρέζοι επηρεάζουν τον μεταγραφικό ανταγωνισμό της Βρετανίας!

Όπως τονίζουν ιστοσελίδες της Αγγλίας, αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να πωλήσει τον Άκπομ σε κάποιον σύλλογο της Βρετανίας (όπως και έγινε), τότε η Άρσεναλ θα καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό του deal, αφού έχει κρατήσει 40% μεταπώλησης, ενώ αν ο Δικέφαλο τον πωλήσει σε ομάδα άλλη ομάδα, τότε θα πάρει το 30%.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μάλιστα προειδοποίησε τους «κανονιέρηδες» πως την επόμενη φορά δεν θα μείνει μόνο στο πρόστιμο, αλλά θα υπάρξουν ακόμα πιο σημαντικές ποινές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας η έρευνα της FIFA δεν έχει σταματήσει για το εν λόγω θέμα! Την ώρα λοιπόν που η Άρσεναλ έχει καταθέσει έφεση επί του θέμα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία κάνει φύλλο και φτερό τις μεταγραφικές κινήσεις των κανονιέρηδων, αλλά και την υπόθεση Άκπομ.

Διαβάστε ακόμη...