Μάχες σε όλα τα μέτωπα χωρίς ανάσα

Από paok24.com:Ο Γενάρης κρύβει πολλές δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Μάχες σε όλα τα μέτωπα χωρίς ανάσα

Από τη μία οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, από την άλλη οι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι η ανάγκη διαχείρισης ενός ρόστερ με συγκεκριμένες επιλογές.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του έχουν πλέον μπροστά τους το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (17/1 17:15), αφήνοντας πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά την Κρήτη θα πρέπει να επιστρέψουν αμέσως στη Θεσσαλονίκη και να μπουν σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Την επόμενη Τετάρτη (20/1 17:15), το σύνολο του Γκαρσία θα υποδεχτεί την ΑΕΛ στην Τούμπα, ψάχνοντας το πρώτο βήμα με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή (24/1 19:30) ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τρεις ημέρες μετά, ο ΠΑΟΚ θα βρει και πάλι απέναντί του τον Ολυμπιακό (27/1 19:30), αυτή τη φορά στον Πειραιά, ενώ ο Γενάρης θα κλείσει στην Τούμπα με το ματς με τον Παναιτωλικό (31/1 17:15).

Όλα αυτά, την ώρα που στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, με παίκτες που δεν είναι ενεργοί και δε φαίνεται να έχουν θέση στην ομάδα, με τον Γκαρσία να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ με συγκεκριμένες επιλογές με φόντο σημαντικά παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...