Εξελίξεις στο μέτωπο Γιαννούλη

Από paok24.com: Ημέρα εξελίξεων για τον μπακ του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Εξελίξεις στο μέτωπο Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται από χθες στο προσκήνιο.

Ο Έλληνας μπακ είναι στο στόχαστρο της Νόριτς, που έκανε μία πρώτη κρούση στον ΠΑΟΚ χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο έδειξε επιμονή και πλέον είναι κοντά στο οριστικό deal με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Championship με 47 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη, Σουόνσι κι έχει ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην Premier League. Στην προσπάθειά του αυτή, θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιαννούλη να είναι ο "εκλεκτός".

Η Νόριτς χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και τελικά, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έφτασαν σε μία συμφωνία, που προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη αρχικά με loan fee που φτάνει τις 800.000 μέχρι το καλοκαίρι.

Εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδό της, η Νόριτς θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ την οψιόν που είναι περίπου στα 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ στο deal υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές, με τον Γιαννούλη να είναι κοντά στη Νόριτς και τον ΠΑΟΚ να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, με φόντο την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε ακόμη...