«Έχω μεγάλες πλάτες και αντέχω»

Από thessports.gr: Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ, αντέδρασε και έδειξε βελτίωση στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το 3-1 του Δικεφάλου επί του Βόλου με ανατροπή στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
«Έχω μεγάλες πλάτες και αντέχω»

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως αντέχει στην πίεση που δημιουργούν, τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Αυτόν τον καιρό μπορούμε να πούμε ότι υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που είχαμε. Όχι για τον τρόπο που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις τα γκολ που μπορείς να βάλεις, τότε το πληρώνεις.

Είναι δύσκολο μετά από τα ανεπιτυχή αυτά αποτελέσματα να σηκώσεις κεφάλι και να αντιδράσεις. Και σήμερα, σε ένα παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ, είναι δύσκολο να γυρίσεις το αποτέλεσμα, αλλά το καταφέραμε.

Προσπαθούμε να δουλέψουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Είναι κάτι που έχω ζήσει κι εγώ εδώ ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα έδειξε διάθεση και θέληση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του:

«Νομίζω πως όλα επηρεάζουν λίγο την κατάσταση. Όταν δεν κερδίζεις υπάρχει δυσαρέσκεια και κριτική. Αλλά κανείς δε βλέπει τα κομμάτια στα οποία βελτιώθηκε η ομάδα και αυτά είναι πολλά. Ειναι κάτι που το λένε τα νούμερα, όχι εγώ. Οι ποδοσφαιριστές το νιώθουν αυτό και αισθάνονται ότι δεν παίρνουν ό,τι τους αξίζει.

Σήμερα αντέδρασαν και είμαστε χαρούμενοι και γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα αλλά και τους υπόλοιπους, που μας βοηθούν».

Για την αβεβαιότητα που προέκυψε από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τη δική του δήλωση ότι θα φύγει μόνος του αν συνεχίζει να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα:

«Ο στόχος μου δεν αλλάζει, είναι να βελτιώσω την ομάδα. Καταλαβαίνω και είναι λογικό πως όταν κερδίζεις νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Ωστόσο, αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δεν το αξίζει όλο αυτό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό, έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα αυτά. Γι' αυτό και πάντα προσπαθώ να βελτιώνω την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου».

Για τις πρώτες σκέψεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα, να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία, να δουλέψουμε πάρα πολύ την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών στον εαυτό τους και στην ομάδα. Σίγουρα η νίκη αυτή μας βοηθά σε αυτήν την κατεύθυνση, και συνεχίζουμε να ωριμάζουμε και να βελτιωνόμαστε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...