Μ. Ξανθοπούλου: «Ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι λαμπρότερο»

Aπό acpaok.gr: Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου.
Πηγή: acpaok.gr
Μ. Ξανθοπούλου: «Ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι λαμπρότερο»

- Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Το 2020 για το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα ένα μάθημα, καθώς η ομάδα αγωνίστηκε επάξια για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Volleyleague, και συνέχισε την προσπάθεια της στη δεύτερη κατά σειρά ανολοκλήρωτη αγωνιστική περίοδο. Αυτή η χρονιά για εμένα ήταν γεμάτη επιτυχίες και αποτυχίες, γεμάτη χαρές αλλά και απογοητεύσεις. Σίγουρα κρατάω τις καλές εμφανίσεις της ομάδας, καθώς και την προσωπική μου εξέλιξη συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Έχω μία ελπίδα πως το μέλλον θα είναι ακόμα λαμπρότερο και δυνατότερο, προπαντός με υγεία».

- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Η πανδημία για τον αθλητισμό ήταν ένα τεράστιο και απρόσμενο πλήγμα. Αιφνιδίασε τον αγωνιστικό κλάδο, καθώς η απαγόρευση άθλησης σε συλλογικό επίπεδο επηρέασε άμεσα τους αθλητές που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με τον αθλητισμό. Με την επιστροφή μας πλέον στις προπονήσεις, ευελπιστούμε να διορθωθεί η αδικία, η άδικη απόφαση δηλαδή να διακοπούν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να συνεχίσουν τα επαγγελματικά».

- Οι ευχές σου για το 2021;

«Εύχομαι για το 2021 να έχουμε υγεία και να βρούμε πάλι τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τέλος, μία πιο προσωπική ευχή είναι να χτίσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο του βόλεϊ, ώστε να αναγνωριστούν και να πραγματοποιηθούν οι αλλεπάλληλες προσπάθειες των αθλητριών για την καθιέρωση ενός επαγγελματικού ανταγωνιστικού πρωταθλήματος γυναικών».

Διαβάστε ακόμη...