Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση!

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση στην Τούμπα τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο και σε αυτή έδωσε το παρόν μερίδα φίλων της ομάδας, με σκοπό να ασκήσει κριτική στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου για την σοκαριστική ήττα στο Περιστέρι.
Πηγή: inpaok.com
Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση!

Οι περίπου 70-80 φίλοι των «ασπρόμαυρων» άσκησαν σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές, ενώ από το στόχαστρο τους δεν ξέφυγε ούτε ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε.

Η κατάσταση ήταν τεταμένη με τους οπαδούς της ομάδας να αναφέρουν μεταξύ άλλων:«Είστε απαράδεκτοι, ντροπή σας, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό. Που νομίζετε ότι είστε;» ενώ παράλληλα μίλησαν ξεχωριστά και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας πως αν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τα επόμενα παιχνίδια, θα επανέλθουν με ένα επίσκεψη στην προπόνηση.

Η κατάσταση μπορεί να μην ξέφυγε, ωστόσο μεγάλη ένταση υπήρξε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική.

Τέλος, οι οπαδοί του Δικεφάλου εξέφρασαν την ξεκάθαρη στήριξη τους στον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, αναφέροντας:

«Στηρίξτε τον Γκαρσία, αυτός είναι ο προπονητής. Πάρτε το χαμπάρι και στηρίξτε τον».

Διαβάστε ακόμη...