Όχι άλλη «γκέλα»! (video)

Από paok24.com:Δέκα τέσσερις χαμένοι βαθμοί σε 14 παιχνίδια, είναι αν μη τι άλλο πολλοί. Δύο από αυτούς, ο ΠΑΟΚ τους έχασε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη.
Πηγή: paok24.com
Όχι άλλη «γκέλα»! (video)

Το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα (15:00), θα είναι μόλις το τέταρτο μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου. Στα τρία προηγούμενα, ο Δικέφαλος έχει απολογισμό 2 νικών και 1 ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 26 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Με γκολ των Λημνιού (29΄) και Πέλκα (74΄), ο Δικέφαλος δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αντίθετα "ζορίστηκε" να κάμψει την αντίσταση του Βόλου στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, στις 27 Ιανουαρίου 2020. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 60ο λεπτό, με το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ότι αφορά την τρίτη και τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ "κόλλησε" στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με τον Αμπέλ Φερέιρα να πραγματοποιεί εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα λόγω του ότι ακολουθούσε η ρεβάνς με την Κράσνονταρ στην Τούμπα.

Στο ντεμπούτο του, ο Αντόνιο Τσόλακ κέρδισε πέναλτι στο 32΄ από τον Σάντσες αλλά έπειτα από εξέταση της φάσης από το VAR και χρήσης των γραμμών οφσάιντ το πέναλτι ακυρώθηκε, ενώ στο 50ο λεπτό ο Τσόλακ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Στο 55΄ δε ο Γκαραβέλης σταμάτησε τον Πέλκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσόλακ δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς. Έτσι, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε τη δεύτερη συνεχόμενη "γκέλα" του στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί η ισοπαλία με σκορ 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Ουαγκέ (73' Κούτσιας), Εσίτι (63' Ελ Καντουρί), Νινούα, Περέιρα (63' Γιαννούλης), Πέλκας (56' Άντριγια Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56' Τζόλης), Τσόλακ

Διαβάστε ακόμη...