Σε «κλειστό» κλαμπ προπονητών ο Λουτσέσκου (pic)

Από inpaok.com:Σε ένα ιδιαίτερο «κλειστό» κλαμπ προπονητών βρίσκεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εξαιτίας του πρωταθλήματος που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Σε «κλειστό» κλαμπ προπονητών ο Λουτσέσκου (pic)

Με αφορμή την εξαιρετική πορεία της φετινής Γκαζιαντεπσόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα, η οποία βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου και μια ανάσα από τη Μπεσίκτας χάρη στο αποτύπωμα του Ρουμάνου τεχνικού της, Μάριους Σουμούντιτσα, η ιστοσελίδα «Gazeta Sporturilor» έκανε ένα αφιέρωμα στους Ρουμάνους προπονητές που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα με ομάδες της Ευρώπης.

Τα πρωτεία σε αυτό το «κλειστό» γκρουπ κατέχει φυσικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, με 8 πρωταθλήματα Ουκρανίας (με Σαχτάρ Ντόνετσκ) και 2 Τουρκίας (με Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας).

Ο Λάζλο Μπόλονι (1 με τη Σταντάρ Λιέγης, 1 με τη Σπόρτινγκ) μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον Στέφαν Κόβακς (2 με τον Άγιαξ), ενώ Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ), Τραϊάν Ιονέσκου (Φενέρμπαχτσε), Έλεκ Σβαρτς (Μπενφίκα), Μιχάι Στοΐτσιτα (Σερίφ Τίρασπολ), Γκάμπι Μπάλιντ (Σερίφ Τίρασπολ) και Ίον Γκεολγκάου (Χάφναρ) ακολουθούν και συμπληρώνουν αυτήν την ιδιαίτερη εννιάδα προπονητών.

Διαβάστε ακόμη...