«Καυτός» Γενάρης με... ντέρμπι και μεταγραφές

Από sdna.gr: Αντιμέτωπος με έναν άκρως απαιτητικό Ιανουάριο είναι ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως μπροστά του έχει το μήνα των... ντέρμπι, την ώρα που αναμένονται κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Καυτός» Γενάρης με... ντέρμπι και μεταγραφές

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι ρίχνονται στη «μάχη» από την πρώτη Κυριακή (3/1) του Γενάρη και έχουν μπροστά τους έναν... Γολγοθά αγωνιστικών υποχρεώσεων με τρία ντέρμπι - δύο απέναντι στον Ολυμπιακό και ένα κόντρα στην ΑΕΚ.

Και όλα αυτά, την ώρα που τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαιτέρως στενά και περιλαμβάνουν ακόμη και διπλά παιχνίδια ανά εβδομάδα, αρχής γενομένης από την επόμενη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι ημέρες άδειας που εξασφάλισαν τα Χριστούγεννα οι «ασπρόμαυροι» ήταν κομβικής σημασίας προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες του και πάρουν μερικές «ανάσες» ξεκούρασης.

Πέρα από την έντονη αγωνιστική δραστηριότητα όμως, ο Γενάρης θα είναι ιδιαίτερα «καυτός» και σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων καθώς αναμένονται κινήσεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, εκείνο που απορρέει από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι πως αναμένονται άμεσα και ευελπιστούν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να «κλείσουν» τα ανοιχτά ζητήματα, ικανοποιώντας τα «θέλω» του Γκαρσία.

Ως εκ τούτου, από την Κυριακή και έπειτα, ακολουθεί ένα έντονο «ασπρόμαυρο» διάστημα...
Ιανουάριος 2021

3/1 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 17:15
7/1 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 19:30
10/1 ΠΑΟΚ - Βόλος 15:00
13/1 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (εξ αναβολής) 19:30
17/1 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 17:15
24/1 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 19:30
27/1 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30
31/1 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 17:15

Διαβάστε ακόμη...