«Ξεκαθαρίζει για Δουβίκα»

Από inpaok.com: O πρόεδρος του Αστέρα Τριπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον Τάσο Δουβίκα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Ξεκαθαρίζει για Δουβίκα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Αστέρας θα έχει οφέλη της τάξεως του 60%. Εμείς γνωρίζαμε τι ποδοσφαιριστή έχουμε. Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστεί, γιατί είχαμε πιο έμπειρους όπως ο Μπαράλες, όμως, είναι ένα παιδί που είχε διακριθεί στην ακαδημία μας και μετά στις μικρές εθνικές ομάδες. Το μέλλον του ανήκει και ήρθε η ώρα του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς ξαναλέω γνωρίζαμε για τι ποδοσφαιριστή πρόκειται, δεν περιμέναμε να παίξει στον βόλο για να τον δούμε. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία. Υπάρχει συνιδιοκτησία, αλλά ανήκει στον Βόλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή. Ίσως να μεταγραφεί, να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και μετά να πάει στην ομάδα που μεταγράφηκε.

Υπάρχει κινητικότητα γύρω από τον παίκτη. Είμαστε, όμως, ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον και τις επόμενες μέρες θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αυτό το οποίο έχει ανάγκη είναι να βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, πρέπει να παίξει για να πάρει εμπειρίες που δεν... πουλιούνται στο σούπερ μάρκετ.

Με τον χρόνο θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Θα είναι το επόμενο φορ της εθνικής Ελλάδας. Ο πατέρας του είναι ο προπονητής μας στην Κ19».

Διαβάστε ακόμη...