Αυτά ζητάει ο Πρίγιοβιτς για να σπάσει το συμβόλαιο με Αλ Ιτιχάντ!

Από sfina.gr: Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι μέσα σε αυτά που θέλει να ακούσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ ότι θα είναι μέλος της ομάδας του, αλλά απ΄ ότι φαίνεται, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες για την ολοκλήρωση μια τέτοιας μεταγραφής...
Πηγή: sfina.gr
Αυτά ζητάει ο Πρίγιοβιτς για να σπάσει το συμβόλαιο με Αλ Ιτιχάντ!

Ο Πρίγιοβιτς είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ αντί 5 εκ. δολαρίων το χρόνο και ήδη έχει διανύσει τα 2,5 χρόνια του συμβολαίου, έχει πάρει 12,5 εκ. ευρώ και πρέπει να πάρει έως το τέλος του συμβολαίου του άλλα 12,5 εκ. ευρώ (έως το καλοκαίρι του 2023).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Σερβία και ειδικά από το Βελιγράδι, ο Πρίγιοβιτς έχει πει σε φίλους του εκεί ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για να φύγει από τη Σαουδική Αραβία.

'Οπως λέει, φίλος, κολλητός του: "Ο Αλεξάνταρ μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο της Αλ Ιτιχάντ, να χάσει 12,5 εκ. ευρώ, αλλά θέλει η ομάδα που θα τον αποκτήσει να του κάνει κλειστό πενταετές συμβόλαιο με 1 εκ. ευρώ το χρόνο, διαφορετικά δεν πρόκειται να φύγει από εκεί"!

Έγινε γνωστό όμως, ότι η σύζυγός του δεν βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και δύσκολα (έως απίθανο) να ξαναπάει, υποστηρίζοντας ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να ξανάρθουν στην Ελλάδα, όπου ήταν "βασιλιάδες" και πέρασαν φανταστικά, ενώ όλη η οικογένεια λάτρεψε τη Θεσσαλονίκη!

Αυτή είναι η αλήθεια για την πιθανότητα μετακίνησης του Πρίγιοβιτς στην Ευρώπη, εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και μετά από την φημολογία περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...