«Εξαιρετική επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Σερβία και πιο συγκεκριμένα στην Mozzart Sport παραχώρησε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: thessports.gr
«Εξαιρετική επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την Μπενφίκα, τον ΠΑΟΚ, αλλά και του στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρηση από την την Μπενφίκα και το γκολ που της έβαλε: «Ήταν φανταστικό, ένα παράξενο συναίσθημα. Ήθελα να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος, αλλά από σεβασμό στο κλαμπ δεν ήθελα να πανηγυρίσω. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή και το γκολ αυτό που πέτυχα ήταν ένα σημάδι ότι ακολούθησα το σωστό μονοπάτι. Πιστεύω πως δεν πήρα τις κατάλληλες ευκαιρίες στην Μπενφίκα. Μετά από λίγο καιρό έμεινα εκτός ομάδας και δεν ξέρω τον λόγο. Απλώς με έθεσαν εκτός. Εγώ πάντα έδινα το 100%, ήμουν πάντα συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και δούλευα καλά. Αυτό φάνηκε γιατί όταν πήγα στον ΠΑΟΚ ήμουν έτοιμος και από τότε παίζω συνέχεια».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ακόμη νέος, 24 ετών. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου είναι μπροστά μου και έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος. Δεν θα έκανα τώρα κάποια ανόητη κίνηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω και γι' αυτό πιστεύω πως ήταν εξαιρετική επιλογή να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους της νέας ομάδας του: «Έχουμε έναν καλό προπονητή, πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο. Καταλαβαίνει την ο μάδα και τους παίκτες, ξέρει πώς να μας διαχειριστεί. Στο πρωτάθλημα είναι κάποιες φορές πιο δύσκολα για μας από ό,τι στην Ευρώπη, γιατί οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και με αντεπιθέσεις. Όλα είναι ακόμη ανοιχτά στο πρωτάθλημα και στόχος μας είναι ο τίτλος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...