ΠΑΟΚ: Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ζερμέιν Λοβ για τα Χριστούγεννα (vid)

Από sdna.gr:Ο Ζερμέιν Λοβ έστειλε τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα, αφουγκραζόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες που περνά όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ζερμέιν Λοβ για τα Χριστούγεννα (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, δίνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας μεταξύ άλλων «να βρίσκετε το καλό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση», ενώ τις δικές της ευχές δίνει και η οικογένεια του.

«Είμαι ο Ζερμέιν Λοβ, Καλά Χριστούγεννα σε όλους, χαρούμενες γιορτές. Σας δίνω πολλή αγάπη, πολλή χαρά και ευτυχία κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Είναι για όλους δύσκολα αυτή την εποχή με τον Covid και τους περιορισμούς που υπάρχουν. Να συνεχίσετε να βρίσκετε το καλό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, να δείχνετε αγάπη και απλά να το απολαμβάνετε. Ξέρω πολύ καλά ότι με τους περιορισμούς που υπάρχουν είναι δύσκολο να είστε με τις οικογένειες σας. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς, τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να είμαστε με τις οικογένειες μας αυτή τη στιγμή. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ και δείχνουμε όλη μας την αγάπη , κι αυτό που ακολουθεί είναι από την οικογένεια μου και εμάς», όπως λέει.

Δείτε το μήνυμα του:

Διαβάστε ακόμη...