ΠΑΟΚ: Γολγοθάς συνεχόμενων αγώνων... Round 3!

Απο sdna.gr: Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει την ομάδα του ΠΑΟΚ με την έναρξη του νέου έτους, με οκτώ παιχνίδια σε ένα μήνα και σερί αγώνων για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Γολγοθάς συνεχόμενων αγώνων... Round 3!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε άδεια Χριστουγέννων, όμως αμά τη επιστροφή στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, θα πρέπει να μπει σε ρυθμούς υψηλής έντασης και συγκέντρωσης, ώστε να ανταπεξέλθει στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει οκτώ παιχνίδια μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους, σε διάστημα 28 ημερών. Το ξεκίνημα γίνεται στο Αλκαζάρ στις 3 Ιανουαρίου και το κλείσιμο στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όμως μεσολαβούν αγώνες... φωτιά!

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει δύο φορές τον Ολυμπιακό, τη μία βάσει προγράμματος την άλλη στο εξ αναβολής παιχνίδι των δύο, καθώς επίσης και την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Όλα αυτά έχοντας μόλις επικρατήσει με 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι η τρίτη φορά στη φετινή σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα παίζει ασταμάτητα σε διαδοχικά παιχνίδια. Η καθυστερημένη έναρξη των πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προκάλεσε τη συμπύκνωση της φάσης των ομίλων και οι τρεις αγωνιστικές κάθε γύρου διεξήχθησαν σε διαδοχικές εβδομάδες, «φορτώνοντας» με επιπλέον βάρος τις ομάδες που συμμετείχαν, μεταξύ αυτών και τον Δικέφαλο. Ήταν ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Δικέφαλος πέτυχε να μην ηττηθεί από τη Γρανάδα και να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Αϊντχόφεν, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να προκριθεί στους «32».

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο:

03/01: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
07/01: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
10/01: ΠΑΟΚ - Βόλος
13/01: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
17/01: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
24/01: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
27/01: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
31/01: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Διαβάστε ακόμη...