Player Analysis: Αυτός είναι ο Τάσος Δουβίκας (vid)

Από repress.gr: Ο Τάσος Δουβίκας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ μέσω την αγωνιστικής εικόνας που έχει δείξει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Βόλου.
Πηγή: repress.gr
Player Analysis: Αυτός είναι ο Τάσος Δουβίκας (vid)

Ο 21χρονος επιθετικός μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 13 συμμετοχές με της ομάδα της Μαγνησίας στην πρώτη «γεμάτη» του χρονιά στην μεγάλη κατηγορίας.

Ο Δουβίκας «συστήθηκε» με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης τη διετία 2017-2019 όταν και μέτρησε ούτε λίγο ούτε πολύ 38 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ. Αυτό που κρύβει ο αριθμός αυτός, που είναι μεγάλος για έναν ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών, είναι η κατανομή αυτών των συμμετοχών.

Από τις 38 συμμετοχές, καμία δεν ήταν 90 λεπτών. Η μεγαλύτερη ήταν 65 λεπτών, και συνολικά μόλις οι 4 από τις 38 ήταν στην αρχική 11άδα. Ο Δουβίκας είχε ξεχωρίσει στις ακαδημίες του Αστέρα, και είχε βρεθεί και στα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων.

Ο Αστέρας (με τον οποίο έγραψε συνολικά 52 συμμετοχές) δεν τον πίστεψε και άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Στον Βόλο, ο Δουβίκας έδειξε, σε αυτό το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2020-21, τα όσα πίστευαν αρκετοί ότι μπορεί να κάνει.

ΟμάδαΣυμμ.ΓκολΑσίστΑστέρας Τρίπολης5243Βόλος ΝΠΣ1352


Για το ύψος του (1,86) η ταχύτητα και η ελαστικότητα που έχει τον βοηθούν να παίρνεις έγκαιρα τη θέση που θέλει στην περιοχή. Έχει αίσθηση του χώρου, κάτι που τον βοηθάει να μπορεί να δίνει ασίστ όταν αναγνωρίζει συμπαίκτη του σε πλεονεκτική θέση.

Δείτε τον σε δράση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...