Το προφίλ του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το τελευταίο παιχνίδι του 2020 και το Rival Analysis του paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο.
Πηγή: paokfc.gr
Το προφίλ του Παναθηναϊκού

Το καλοκαίρι που μας πέρασε χαρακτηρίστηκε από πολλές αλλαγές για το Τριφύλλι. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την εποχή Δώνη να ολοκληρώνεται και τον Ντάνι Πογιάτος να αναλαμβάνει. Aλλαγή στην οικονομική πολιτική με σεβαστό μπάτζετ για μεταγραφές στον Τσάβι Ρόκα, ερχομός έμπειρων παικτών για να στηρίξουν το πλάνο με τους νεαρούς και όνειρα που έφταναν στην επιστροφή στους τίτλους.

Στην πράξη το project αποδείχτηκε πιο δύσκολο απ' ότι έμοιαζε στα χαρτιά κι αυτό φάνηκε νωρίς. Από τα φιλικά προετοιμασίας. Η προβληματική αγωνιστική παρουσία συνεχίστηκε και στα πρώτα επίσημα ματς και προκάλεσε ένα ντόμινο νέων αλλαγών τον Οκτώβριο.

Πρώτα ο Πογιάτος και στη συνέχεια ο Ρόκα αποχώρησαν από την ομάδα για να ξεκινήσει η εποχή Λάζλο Μπόλονι στο Τριφύλλι. Μία κόντρα επιλογή σε σχέση με την προηγούμενη, με τους ανθρώπους της διοίκησης ν' αξιολογούν πως κατάσταση χρειαζόταν κάποιον αρκετά έμπειρο προκειμένου να τη διαχειριστεί και να φέρει ξανά τον Παναθηναϊκό στο σωστό δρόμο.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Ρουμάνος τεχνικός μετά το απαραίτητο διάστημα προσαρμογής, άρχισε να παράγει έργο. Οι Πράσινοι υπό τις οδηγίες του άλλαξαν την αγωνιστική τους εικόνα κι άρχισαν να παίρνουν αποτελέσματα, καταφέρνοντας να φτάσουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και να είναι πλέον σε τροχιά ανόδου.

Οι Μακέντα και Καρλίτος οδηγούν επιθετικά τον Παναθηναϊκό έχοντας από τέσσερα γκολ, ενώ κορυφαίος δημιουργός της ομάδας είναι ο Χατζηγιοβάνης με δύο ασίστ. Συνολικά οι Πράσινοι έχουν σκοράρει 13 φορές ενώ έχουν δεχθεί 10 γκολ στα πρώτα 12 παιχνίδια της σεζόν, γεγονός που μαρτυράει και το αμυντικό πρόβλημα το οποίο τους ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...