Και πάλι στο γήπεδο ο Μίσιτς!

Από paok24.com: Μεγάλη στιγμή για τον Κροάτη μέσο
Πηγή: paok24.com
Και πάλι στο γήπεδο ο Μίσιτς!

Μετά από μία μεγάλη περιπέτεια της υγείας του το καλοκαίρι, ο Γιόζιπ Μίσιτς δείχνει και πάλι καλά, μιας και επέστρεψε στο γήπεδο στον αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το κροατικό πρωτάθλημα.

Ήταν αρχές Ιουνίου το περασμένο καλοκαίρι όταν και ο Μίσιτς πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του χειρουργείου. Ο Κροάτης μέσος ταλαιπωρήθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες, δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ, γύρισε στην Πορτογαλία και από εκεί πήγε ξανά σαν δανεικός στην Κροατία και στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Κροάτες τον πίστεψαν, του έδωσαν την ευκαιρία και αυτός μετά τη συμμετοχή του στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα με την Ρουντς, σήμερα πήρε και πάλι λεπτά συμμετοχής.

Στο σημερινό αγώνα της ομάδας της Ντιναμό με την Βαραζντίν και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ, ο Μίσιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό, ενώ πήρε και κίτρινη κάρτα στο 82'. Εν τέλει το παιχνίδι έληξε 4-0, αλλά το σημαντικό νέο της υπόθεσης δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Μίσιτς στην αγωνιστική δράση, σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του και της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη...