«Ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και το αρρωστημένο περιβάλλον»

Απο inpaok.com: Σε αθλητικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και το αρρωστημένο περιβάλλον»

Σε αθλητικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο βετεράνος άσσος του ΠΑΟΚ, μίλησε αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τα όσα διεξάγονται στο μεταγραφικό παζάρι καθώς και ποιοι έχουν τις ευθύνες για τις ελλείψεις που παρουσιάζει το ρόστερ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου τις τελευταίες ημέρες: «Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει ένα αρρωστημένο περιβάλλον το οποίο τον κυνηγάει, πέρα από όσα θα κάνει εκτός γηπέδων, θα πρέπει να κάνει και μία καλύτερη ομάδα από ότι σε άλλες συνθήκες».

Για να προσθέσει στη συνέχεια για τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου: «Δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο η υλοποίηση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τους στόχους της ομάδας σε βάθος διετίας καθώς και οι άλλες κινήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για όλα αυτά χρειάζεται χρόνος και όχι τελευταία στιγμή. Φταίνε αυτοί που αποφασίζουν, γιατί αυτοί έχουν το καρπούζι, αυτοί και το μαχαίρι. Ο εκάστοτε προπονητής ζητάει κάποιους παίκτες για να επιτύχει τους στόχους του, τους οποίους αναφέρει στον τεχνικό διευθυντή. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ταχύτητα και δημιουργία στο κέντρο καθώς και έναν κεντρικό επιθετικό καθώς ο Τσόλακ δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει».

Διαβάστε ακόμη...