«Μεγάλη ευκαιρία για τους μικρούς, αυτά τους είπαμε!»

Από thessports.gr: Για το παιχνίδι με την Γρανάδα και την επιλογή να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσερ.
Πηγή: thessports.gr
«Μεγάλη ευκαιρία για τους μικρούς, αυτά τους είπαμε!»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote Tv:

Για την επιλογή της ενδεκάδας:

«Βάλαμε κάποια μικρά παιδιά για πρώτη φορά. Θέλαμε να τους δώσουμε ευκαιρία, δεν έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι τελειώνει η πορεία μας στην Ευρώπη και δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε όμως καλά, και να δώσουμε ευκαιρία στους μικρούς».

Για το αν μετράει το αποτέλεσμα ή η ευκαιρία στους νεαρούς:

«Για εμάς και τα δύο είναι σημαντικά. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το ματς και για τον ΠΑΟΚ και για την Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τους μικρούς και την αξίζουν. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και οι μικροί να κερδίσουν πάρα πολλά από το σημερινό παιχνίδι».

Για την οδηγία που τους δόθηκε:

«Δεν τους είπαμε παίξτε ελεύθερα, πάντα έχουμε κανόνες και συγκεκριμένη τακτική για όλα τα παιχνίδια, όπως και για το συγκεκριμένο. Δεν μπορεί ο Κούτσιας να κάνει ότι θέλει, σε επίθεση και άμυνα το ίδιο ο Λύρατζης. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και η τακτική της».

Για το ότι δεν συμπεριέλαβε τον Τζόλη στους νεαρούς:

«Μπορεί να έκανα λάθος. Και ο Χρήστος είναι μικρός αλλά κέρδισε τη θέση βασικού. Έχει πάρα πολλά να βελτιώσει και να δώσει, δεν το μετράμε σαν ντεμπούτο για τον Χρήστο, έχει πολλά παιχνίδια και γκολ».

Διαβάστε ακόμη...