Σε… πελάγη ευτυχίας στην Ομόνοια

Αν και βαθμολογικά αδιάφορη, η Ομόνοια κατάφερε να... κρατήσει πίσω μαζί της τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντάς τον με 2-1 στο ΓΣΠ. Από thessports.gr: Ένα αποτέλεσμα που πάντως χαρακτηρίστηκε σημαντικό για την κυπριακή ομάδα, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν πατούσε καλά.
Πηγή: thessports.gr
Σε… πελάγη ευτυχίας στην Ομόνοια

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, δήλωσε μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις. Είχαμε καλή απόδοση σήμερα όλοι συνέβαλαν για αυτό. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, διάφορα παράξενα πράγματα είχαν γίνει. Επιτέλους ήρθε η νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι καλή για την ψυχολογία μας αυτή η νίκη.

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη όμως πολύ σημαντικό είναι και το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν παύει από το να είναι σημαντική η πορεία στην Ευρώπη. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ηταν μια σημαντική νίκη και ιστορική γιατί είναι πρώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το να πάρουμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και στην κατάσταση στην οποία είμαστε... είναι μεγάλη νίκη. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με τον τρόπο που έπαιξαν».

Από τη μεριά του, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου έκανε λόγο για σκληρή δουλειά από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, που οδήγησε στη νίκη.

"Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Στις προπονήσεις παίζαμε για να έρθουμε εδώ να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε. Ήρθαμε για τη νίκη και όχι για κάτι άλλο".

Διαβάστε ακόμη...