«Μεγάλη η απογοήτευση»

Από paok24.com: Τι είπε για την εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια, τον αποκλεισμό και τη συνέχεια.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη η απογοήτευση»

Το δικό του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ έκανε ο Ροντρίγκο Σοάρες ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Αρχικά, σχολίασε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω, να έχουμε τόσα λάθη. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού εμείς τα πληρώσαμε αυτά τα λάθη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για την νίκη αλλά τέτοια λάθη σε τόσο σημαντικά παιχνίδια δεν συγχωρούνται και εμείς χάσαμε το ματς από αυτά τα λάθη που κάναμε στην άμυνα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε τι συμβαίνει γιατί κανείς παίκτης δεν μπαίνει στο ματς για να κάνει λάθη. Προσπαθούμε να τα ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα λάθη, εμείς χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο. Με τον προπονητή δουλεύουμε και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να μην γίνονται ειδικά σε τόσο κρίσιμα σημεία του γηπέδου».

Σε ερώτηση γιατί μπήκε η ομάδα νωθρά στο παιχνίδι:

«Δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε και μας έβαλε ένα γκολ σε σημαντικό χρονικό σημείο. Πάντα είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ. Κάναμε ευκαιρίες, πιέσαμε, βάλαμε γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να μην έχουμε τέτοια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Τα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό:

«Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση αυτός ο αποκλεισμός. Μας λυπεί πάρα πολύ, γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει, ωστόσο δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Δεν μπορούμε να κλαίμε, η ζωή συνεχίζεται και το πρωτάθλημα συνεχίζεται που θέλουμε πάρα πολύ να το κατακτήσουμε, όπως και το Κύπελλο. Είμαστε απογοητευμένοι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές παρά το γεγονός ότι το πιστεύεις δεν σου έρχεται το αποτέλεσμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μέλλον γιατί θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για εμάς, για τον κόσμο και για την Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...